Nadia Comaneci si violonistul Alexandru Tomescu au devenit cetateni de onoare ai orasului Busteni, in urma unei decizii a Consiliului Local.

Consiliul Local Busteni a aprobat, luni, conferirea titlului de "cetatean de onoare al orasului Busteni" Nadiei Comaneci si violonistului Alexandru Tomescu, potrivit unui comunicat dat publicitatii de Primaria Busteni.

La ceremonia de inmanare a titlului de "cetatean de onoare", care a avut loc in fata sediului Primariei Busteni, a participat doar Alexandru Tomescu, urmand ca Nadia Comaneci sa primeasca distinctia in luna ianuarie a anului viitor. Tot atunci va primi acest titlu si Ilie Nastase, dupa ce Consiliul Local Busteni a aprobat, in luna iunie, conferirea titlului, insa fostul tenisman nu a putut fi prezent la ceremonia de inmanare in iunie intrucat a fost plecat din tara transmite MEDIAFAX.

Cetateani de onoare al orasului Busteni mai sunt si: Adrian Mutu, Alina Dumitru, Lucian Bute, Adrian Diaconu, campionul la bob Ion Panturu, soprana Angela Gheorghiu, Cornelia si Lupu Rednic.

Acordarea titlului de cetatean de onoare presupune, de asemenea, si oferirea unei suprafete de 500 de metri patrati de teren la Busteni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.