Faimoasa formatie de glam metal vin la anul in Romania, pentru a sustine un concert in cadrul festivalului Ost Fest. Ei se alatura astfel celorlalte doua mari nume din line-up-ul Ost Fest, Dimmu Borgir si Motorhead.

Pe 15 iunie, pentru prima oara in Romania, vor urca pe scena de la Zone Arena pentru un concert ce se anunta extrem de distractiv: Vince Neil, Tommy Lee, Mick Mars si Nikki Sixx – membrii fondatori ai formatiei.

Controversata dar si adulata, trupa Motley Crue a reusit sa vanda de la infiintarea sa in 1981 pana azi, peste 80 de milioane de albume.

Motley Crue este o trupa de glam metal, care a reusit sa-si castige respectul fanilor americani odata cu lansarea primului lor album „Too Fast For Love”. Dupa o cariera de 30 de ani, formatia se afla in topul MTV al celor mai bune 10 Formatii de Metal din toate timpurile, iar hiturile "Dr. Feelgood", "Live Wire" sau "Home Sweet Home" sunt niste veterane ale petrecerilor de rockeri.

Mick Mars a inregistrat un mesaj special pentru fanii Motley Crue din Romania, in care isi anunta venirea triumfala pe plaiurile mioritice.

Ost Fest va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Zone Arena din Bucuresti. Preturile biletelor pentru o zi de concert variaza pornesc de la 90 de lei si ajung la 350 de lei in Fire Circle. Biletele la Tribuna VIP costa 500 de lei. Preturile abonamentelor pentru 3 zile de festival variaza intre 150 de lei si 525 de lei (800 de lei in Tribuna VIP).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.