Afla pe cine a desemnat NLJC cea mai necioplita si cea mai manierata persoana a anului 2011.

Potrivit National League of Junior Cotillions (NLJC), Kim Kardashian este „cea mai necioplita persoana a anului 2011”. Dupa ce s-a aflat o luna si jumatate in fruntea listei celor mai nesuferite vedete, ea a castigat si acest titlu (cu care probabil nu se mandreste deloc).

NJLC este o organizatie americana fondata in 1979, in care sunt inscrisi anual mii de copii si tineri pentru a invata codul bunelor maniere in societate, scrie Huffington Post.

Sursa foto: kimkardashian.celebuzz.com/

Kim nu a avut o evolutie pozitiva acest an: ea si-a bombardat publicul cu detalii despre nunta ei cu baschetbalistul Kris Humphreys, de care a divortat dupa 72 de zile de la „nunta anului”.

De asemenea, ea a fost desemnata si cea mai nepopulara vedeta intr-un sondaj Reuters/Ipsos.

  • La polul opus....

In topul bunelor maniere intocmit de NLJC, ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost numita „persoana cea mai manierata a anului 2011”. Ea a dat dovada de eleganta, simplitate si bun-simt in toate aparitiile ei publice, inclusiv in timpul nuntii cu Printul William.

In top se mai afla si Justin Bieber, Paula Abdul si Taylor Swift.


Sursa foto: Wiki Commons


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.