Malina Olinescu a fost inmormantata vineri, la cimitirul Sf. Vineri din Bucuresti, in prezenta catorva sute de persoane, punctul culminant al ceremoniei fiind melodia "Je t'aime", interpretata de artista in timpul vietii, al carei videoclip a rulat pe un panou chiar langa mormantul acesteia.

Sfasiati de durere, membrii familiei acesteia, printre care mama, Doina Spataru, si sora artistei, Codruta, dar si prieteni apropiati, precum Calin Geambasu si tatal lui, Petre Geambasu, si iubitul artistei, Sebastian, au condus-o pe ultimul drum pe artista care murit in noaptea de duminica spre luni, relateaza MEDIAFAX.

Cel mai emotionant moment a fost cand, dupa scurta slujba religioasa oficiata de un preot chiar langa mormantul in care urma sa fie ingropata artista, in timp ce se auzea melodia "Je t'aime", interpretata in timpul vietii de cantareata - al carei videoclip a si rulat pe un panou special montat pentru ceremoniile funerare -, a aparut dintre nori soarele. Momentul a adus lacrimi in ochii tuturor, nu doar membrilor familiei si apropiatilor artistei, toata lumea aplaudand si spunand "Dumnezeu s-o odihneasca".

Emotionantul moment chiar a determinat-o pe o doamna venita la inmormantare sa afirme: "Iata, iese soarele! Este lucrarea lui Dumnezeu. Dumnezeu i-a dat har".

La ceremonie au asistat cateva sute de persoane, printre care si artisti cunoscuti, precum Dana Mladin, Titus Muntean, Calin Goia, Adrian Despot si Nadine.


Singura slujba de care a beneficiat artista a fost cea de langa mormantul in care a fost depusa, intrucat Patriarhia Romana a considerat ca, in urma primelor cercetari, cantareata s-a sinucis, astfel incat ea nu a putut sa beneficieze ca toti crestinii de o slujba in interiorul bisericii.

Acest lucru a nemultumit, insa, familia si prietenii apropiati, precum Calin Geambasu, acesta din urma declarand in momentul cand a venit la cimitir: "Patriarhia a dorit sa fie inmormantata asa, desi nu exista niciun act doveditor ca Malina s-a sinucis".

Citeste si:
Oana Pellea recunoaște că a ascultat melodia Macarena a Erikăi...
Oana Pellea recunoaște că a...

Pe ultimul drum, sicriul cu trupul neinsufletit al Malinei Olinescu a fost condus de persoane care au dus zeci de coroane si foarte multe buchete de flori. Intregul cortegiu a trecut peste un pat de flori pe aleea care ducea la mormantul Malinei Olinescu.

Sicriul a fost purtat pe umeri de apropiatii artistei, printre care Calin Geambasu si Sebastian, iubitul cantaretei.


Intreaga ceremonie funerara a parut a fi un ultim mini-spectacol regizat si realizat in memoria artistei.

De altfel, videoclipul piesei "Je t'aime" a fost filmat in urma cu doua luni si a fost montat in ultimele seri, astfel incat artista nu a apucat sa il vizioneze.

Potrivit lui Petre Geambasu, Malina Olinescu a fost inmormantata alaturi de microfonul ei, cu care a cantat in sute de concerte.

Citeste si:
Mălina Olinescu s-a sinucis la fel ca tatăl ei. Mama Doina Spătaru...
Mălina Olinescu s-a sinucis...

La sfarsitul ceremoniei, Doina Spataru a multumit familiei Geambasu pentru ca, in afara de faptul ca i-a fost alaturi in aceste momente grele, "a organizat ultimul spectacol al Malinei". "Eu asa ceva n-am mai vazut pana acum", a mai spus Doina Spataru.

La randul sau, Petre Geambasu i-a raspuns: "Asa trebuia sa plece, cu spectacol, inaltator. Soarele a iesit exact in momentul in care ea a cantat si se pare ca Dumnezeu ne da un semn. Dumnezeu a fost cu ea, a fost cu noi toti".

Petre Geambasu a mai spus ca videoclipul piesei "Je t'aime" a fost filmat in urma cu doua luni si montat de Calin Geambasu noptile trecute, "tocmai ca sa fie ca spectacolul ei de adio". Ca un ultim mesaj pentru Malina Olinescu, familia Geambasu si mama artistei au spus: "Dumnezeu sa o ierte, Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul ei zbuciumat si sa ne cante de acolo de sus".

Citeste si:
Vedetele il plang pe Cornel Patrichi! "A murit un alt monstru sacru"
Vedetele il plang pe Cornel...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.