Jason Trawick, cel cu care Britney se afla intr-o relatie de un an si jumatate, o va cere in casatorie in seara aceasta, spun surse apropiate cele doi.

Prietenul lui Britney nu o va cere oricum in casatorie ci o duce pana la Las Vegas pentru a surprinde atmosfera magica perfecta pentru ocazie. Ironia situatiei consta in faptul ca prima casatorie a lui Britney, cu un prieten din copilarie, a avut loc tot in Las Vegas pe 3 ianuarie 2004.

Certificatul de casatorie a fost insa anulat dupa doar 55 de ore.

De data asta insa, vizita la Las Vegas ar trebui sa fie un eveniment la fel de memorabil, intr-un mod placut. In special pentru ca Jason a facut totul ca la carte. I-a cerut lui Jamie Spears, tatal lui Britney, binecuvantarea inainte de a o cere in casatorie. Aceleasi surse apropiate, citate de TMZ.com, au tinut sa sublinieze ca va exista cu siguranta un contract prenuptial.

Jason si Britney au recunoscut ca au o relatie in mod oficial in luna mai a anului trecut. Inainte de asta, Jason lucra pentru Britney ca manager. Cantareata s-ar afla la a treia casatorie cu acest nou mariaj. A doua daca vrem sa fim draguti si nu punem la socoteala casatoria anulata dupa mai putin de trei zile din 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.