Clint Eastwood si familia sa participa la filmari pentru propriul reality show, in stilul familiei Kardashian.

Dupa o cariera de cateva decenii, Clint Eastwood a strans zeci de premii pentru rolurile si filmele sale, iar acum s-ar putea sa devina fara vointa sa o vedeta de reality-show.

TMZ.com relateaza ca momentan actorul-regizor, sotia si cele doua fiice participa la filmari pentru un reality-show cae va fi difuzat de postul E! Network. Show-ul va explora ce inseamna sa traiesti intr-o familie care face parte din elita Hollywood-ului.

Clint Eastwood va avea aparitii periodice in show dar nu va fi vedeta principala. In schimb femeile din viata lui Clint, sotia lui Dina, fiica lor Morgan si fiica lui Clint dintr-o alta relatie, Francesca, in varsta de 18 ani, vor fi in centrul atentiei episod de episod.

Emisiunea este produsa de aceeasi echipa ca in cazul show-urilor despre familia Kardashian, The Real World si Bad Girls Club. Producatorii spera ca show-ul despre familia lui Clint Eastwood sa fie gata de difuzare in cateva luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.