Afla cum poti castiga o invitatie dubla la concertul lui Demis Roussos de la Sala Palatului din 20 decembrie.

Demis Roussos revine in Romania si anul acesta, pentru deja traditionalul sau concert de Craciun! Concertul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe data de 20 decembrie, de la ora 20.00!

9AM iti ofera o invitatie dubla la concertul Demis Roussos! Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea:

Care este numele adevarat al artistului Demis Roussos?

Castigatoarea invitatiei duble este Anca Maria. Felicitari!

Raspunsurile se primesc pana in data de 18 decembrie, ora 16:00.

Extragerea poate fi vizualizata pe TrageriLaSorti.ro.

Demis Roussos, pe numele sau real Artemios Ventouris Roussos, este un celebru un cantaret de origine greaca care s-a facut cunoscut prin vocea sa dramatica, inconfundabila - o voce de opera. Sarmantul cantaret cu voce de aur a fermecat si bine-dispus audiente de pe toate continentele.

De-a lungul unei ilustre cariere ce depaseste 4 decenii, Demis Roussos s-a afirmat ca imagine populara la nivel mondial! Reputatia lui de creator de hit-uri s-a ancorat cu fermitate in constiinta publicului, datorita unor piese precum Goodbye My Love Goodbye, My Friend the Wind, Zorba, Forever and Ever, Someday, Lovely Lady of Arcadia.

Piese precum Silent Night, Amazing Grace, Ave Maria, Mary’s Boy Child vor aduce publicului emotia sarbatorilor de iarna! Artistul grec va canta in concertul de pe 20 decembrie si piesele care l-au consacrat si care i-au adus peste 100 de discuri de aur, platina si diamant.

Daca nu te simti norocos sau vrei pur si simplu sa cumperi bilete, le poti gasi la Sala Palatului, la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Victoria, Muzica si online pe BILETOO.ro si BLT.ro.

Urmareste prestatia lui Demis Roussos in acest videoclip


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.