Tatal cantaretei britanice Amy Winehouse este de acord ca Lady Gaga sa joace rolul ficei sale intr-un film biografic.

Potrivit thehollywoodgossip.com, Mitci Winehouse a declarat ca a auzit ca Lady Gaga ar fi interesata sa joace rolul fiicei sale si crede ca aceasta se va descurca foarte bine.

"Nu stiu cum suna accentual ei britanic pentru ca nu este un accent usor de imitat. Este accent britanic cu accente evreiesti si cockney, asa ca Gaga ar trebui sa exerseze deja. Dar ar fi perfecta pentru rol", a sustinut tatal lui Amy.


"Ar fi foarte greu sa faca un film biografic fara muzica ei, iar eu nu nu voi permite ca acele cantece sa apara in film", a spus Mitch, potrivit DailyMail.

Cu toate acestea, Mitch intentioneaza sa scrie o carte despre viata fiicei sale, iar banii castigati in urma vanzarilor vor fi donati fundatiei Amy Winehouse Foundation.


La o luna dupa ce Amy Winehouse a decedat, producatorii britanici incepusera deja cautarile pentru actrita care sa o interpreteze pe "diva trash a muzicii soul".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.