Daca multe vedete au ajuns dupa gratii pentru neplata taxelor catre stat, Jay-Z se declara dispus sa plateasca taxe mai mari.

Celebrul rapper, care are o avere estimata la aproximativ 500 milioane de dolari, i-a trimis un mesaj presedintelui american in care ii spune ca este dispus sa plateasca taxe mai mari, daca banii sunt folositi cum trebuie.

„Nu ma deranjeaza sa platesc taxe mai mari atata timp cat banii sunt folositi cum trebuie, de exemplu daca sunt folositi pentru educatie sau daca merg catre persoanele sarace”
a declarat sotul lui Beyonce.

Mesajul rapperului vine in contextul in care Barack Obama a propus impunerea unor taxe suplimentare pentru cei care castiga mai mult de un milion de dolari.

Jay -Z spune ca daca planul acesta se bazeaza pe „o contabilitate deschisa”, in care contribuabilii vor sti unde se duc banii lor, cu siguranta si alte persoane bogate vor fi dispuse sa plateasca taxe mai mari.


In august, patruzeci de miliardari americani si familiile lor s-au angajat sa doneze jumatate din averile lor unor organizatii caritabile, ca parte a unei initiative lansate de catre cei mai bogati dintre ei, respectiv Bill Gates si Warren Buffett.

Fondatorul CNN, Ted Turner, primarul New York-ului, Michael Bloomberg, co-fondatorul Oracle, Larry Ellison, si producatorul de filme George Lucas se numara printre personalitatile care au fost convinse sa faca un astfel de gest de catre fondatorul Microsoft si celebrul finantist aflat la conducerea holdingului Berkshire Hathaway.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.