Desi numarul revistei Playboy care o are pe coperta pe Lindsay Lohan nu a fost pus in vanzare, pe internet au aparut deja poze cu tanara actrita.

Potrivit DailyMail, hackerul care a intrat in posesia pozelor spune ca nu le-a furat dintr-un calculator, ci pur si simplu le-a gasit pe un un site din Rusia.

Din aceasta cauza, Hugh Hefner a anuntat ca numarul ianuarie-februarie 2012 al revistei Playboy va aparea mai devreme decat era stabilit.

Mai mult, mogulul Playboy i-a oferit actritei suma de un milion de dolari pentru a aparea in Playboy, insa acum, ca au aparut pozele pe intrenet, nu stiu cine o sa mai cumpere revista.

Lindsay Lohan a realizat pentru Playoboy un pictorial fierbinte care aminteste de Marilyn Monroe.


Sursa foto: DailyMail

„Sexul si sexualitatea sunt o parte din natura, iar eu merg cu natura. Cred ca Marilyn Monroe a spus asta odata. Si eu categoric sunt de acord cu ea ... Este foarte important sa te cunosti pe tine si sa-ti cunosti corpul pentru ca iti da incredea de care ai nevoie”, a declarat vedeta, in varsta de 25 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.