Malina Olinescu, in varsta de 37 de ani, a murit in cursul noptii de duminica. Cantareata s-ar fi aruncat de la etajul 6 al blocului in care locuia.

Incidentul care a provocat moartea cantaretei a avut loc dupa miezul noptii. Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58 si au incercat timp de 30 de minute sa o resusciteze, fara succes, conform MEDIAFAX.

Cantareata de muzica pop Malina Olinescu era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu. Teoretic s-a lansat in cariera muzicala gratie emisiunii TVR, Scoala Vedetelor. Cel mai cunoscut hit al sau ramane slagarul Mi-e dor de tine, cu care a castigat in 1997 la Festivalul Mamaia, alaturi de compozitorul Adrian Romcescu, premiul I la secțiunea Slagare.

Tot alaturi de Adrian Romcescu a castigat, in 1998, cu piesa "Eu cred", selectia nationala Eurovision si a reprezentat Romania in editia concursului muzical de la Birmingham (Marea Britanie).

Criminalistii au luat probe de la fata locului, dar nu au nici un dubiu ca a fost vorba de sinucidere. Trupul a fost transportat la IML unde va a fost supus autopsiei, relateaza Antena 3.

Raportul necropsiei a concluzionat ca moartea cantaretei Malina Olinescu a fost violenta, fiind cauzata de multiple traumatisme si hemoragii interne.

Parchetul Tribunalului Bucuresti a deschis dosar privind imprejurarile in care s-a produs decesul cantaretei. Procurorii de la Serviciul Omoruri din cadrul Parchetului Tribunalului Bucuresti au adunat probe de la locul unde s-a prabusit artista, dar si din locuinta acesteia.

Totodata, mai multe persoane vor fi audiate pentru a clarifica motivul pentru care femeia, in varsta de 37 de ani, a recurs la acest gest.

Cantareata a fost identificata de prietenii sai, printre care si Calin Geambasu. Acesta a dat detalii si despre o posibila motivatie a cantaretei. El crede ca a recurs acum la acest gest dupa ce s-a despartit de iubitul ei si spune ca amenintat de mai multe ori ca-si va lua viata.

Citeste si:
SAGA Festival - RECORD de bilete vândute și extinderea spațiului de...
SAGA Festival - RECORD de...

"Nu intelegem nimic ce se intampla. De acum trei-patru ani spunea ca o sa faca lucrul asta, din cauza faptului ca este un om minunat, mult prea sensibil pentru lumea in care traim", spune Calin Geambasu. "A fost o fata extraordinara, dar ce putem sa spunem in asemenea momente?! Lacrimile isi mai au rostul?!", a zis cantaretul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.