In deceniul in care mall-urile parca ne sufoca, boutique-urile chic precum Portobello sunt ca o gura de aer proaspat.

Nadia Popescu, proprietara magazinului, a povestit pentru 9AM ca Potobello produce toate articolele la vedere, in acelasi spatiu unde sunt si vandute, in serii mici, nu importate si vandute pe banda rulanta.

"Diferenta fata de o croitorie este ca nu se fac haine pe comanda, dar pot fi adaptate in functie de dimensiunile si dorintele clientilor”, a mai spus aceasta.

Nadia Popescu este unul dintre artistii care vor participa intre 9 si 13 decembrie la evenimentul „Maini Inteligente”, in cadrul caruia ne va prezenta o parte dintre produsele Portobello realizate din matase, voal matase, catifea, lana si bumbac.

Intrebata de unde a pornit ideea acestui magazin-atelier, Nadia ne-a povestit ca Portobello a luat nastere din dorinta ei de a oferi ceva ce lipseste din Bucuresti – „un segment cu produse foarte simple (tricouri, rochii, fuste, pantaloni etc) care pot fi usor adaptate in functie de personalitatea fiecaruia, in functie de ocazie (de zi, seara, birou etc) si indiferent de anotimp, baza oricarei tinute. Materialele folosite sunt toate naturale, bumbac, matase, lana”.

Daca treci pragul magazinului Portobello iti va fi greu sa nu pleci acasa cu cel putin un tricou sau o rochita, pentru ca, dupa cate ne-a spus Nadia, acestea sunt cele mai cautate piese vestimentare in magazinul ei.

Si pentru ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, Nadia ne propune ca pentru seara magica de Craciun sau petrecerea de Revelion sa optam pentru „tinute simple dar elegante din matreriale mai sofisticate, catifea, tesaturi brodate cu margele sau paiete”.


Intre 9 si 13 decembrie 2011, portile atelierului de portelanuri pictate manual Wagner Maison de la Porcelaine din str. Dr. Staicovici 19, se deschid pentru una dintre cele mai frumoase invitatii la deschiderea sezonului de cumparaturi de iarna: „Maini inteligente”, un eveniment-creuzet care gazduieste timp de 5 zile alaturi de brandul Wagner Arte Frumoase si Povesti unele dintre cele mai frumoase cadouri de sezon.
Citeste si:
Alege cercei handmade care să te scoată în evidență
Alege cercei handmade care să...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.