Designerul Nalia Varam a dezvaluit pentru 9AM care sunt tendintele acestui sezon, dar si cele de anul viitor.

Pantofii Naria Varam au luat nastere din marea dorinta de a fi unici si de a aduce mandrie, glam si un stil individual oricarei femei care ii poarta.

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, portile atelierului de portelanuri pictate manual Wagner Maison de la Porcelaine din str. Dr. Staicovici 19, se deschid intre 9 si 13 decembrie pentru una dintre cele mai frumoase invitatii la deschiderea sezonului de cumparaturi de iarna: „Maini inteligente”.

Designeri de nisa, artisti tineri si branduri excentrice ale gusturilor fine ne vor prezenta timp de 5 zile unele dintre cele mai frumoase cadouri de sezon.

Printre acestia o regasim si pe Nalia Vralam care a pregatit pentru evenimentul "Maini Inteligente" o colectie de pantofi in "culori curajoase si modele unice pentru ocazii speciale ... sau pentru zilele in care vrem sa ne simtim speciale".

  • 9AM: Care sunt sursele tale de inspiratie?

Nalia Varam: Principala mea sursa de inspiratie sunt tablourile fetitei mele, Anastasia, care este un veritabil „magician al culorilor”. In egala masura, ma inspira femeile indraznete, care se simt bine purtand creatii unice, in combinatii de culori si texturi neasteptate.

  • 9AM: Ce model de pantofi ar trebui sa aiba orice femeie in dulap?

Nalia Varam: Pentru ca fiecare femeia are in dulap o rochie neagra, eu cred ca nu ar trebui sa lipseasca perechea de pantofi colorati: fie pantofi rosii cu toc inalt, fie balerini fuchsia sau albastru electric. Important este ca aceasta pereche sa rupa monotonia si sa uimeasca.

  • 9AM: Ce pantofi propui pentru seara de Revelion?

Nalia Varam: Sandale de blana. Cum suna?


  • 9AM: Care este trendul anului viitor in materie de pantofi?

Nalia Varam: Toc inalt, inalt, inalt!
Citeste si:
Ce accesorii îți trebuie pentru jogging: top 5 accesorii pentru...
Ce accesorii îți trebuie...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.