Celebrul actor s-a gandit sa ne faca un cadou special de sarbatori si a lansat o melodie despre Iisus, numai ca nu seamana deloc cu melodiile specifice Craciunului.

Johnny Depp a inregistrat impruna cu rockeri britanici de la Babybird piesa "The Jesus Stag Night Club” in care spune povestea unui personaj asemanator lui Iisus Hristos care se imbata intr-un club de striptease, scrie starpulse.com.

Organizatiile religioase s-au sesizat imediat si au declarat ca piesa "The Jesus Stag Night Club" „este o palma data crestinilor din toata lumea”.

„Sunt sigur ca Johnny Depp considera aceasta piesa foarte amuzanta, insa este o rusine. Intr-o buna zi, Johnny Depp si prietenii sai vor fi judecati de Domnul nostru si vor arde in iad pentru aceasta mizerie”, a daugat Lee Douglas, membru al Coalitiei Crestine Americane.

In schimb, solistul formatiei Babybird, Stephen Jones, a declarat ca unii oameni nu au simtul umorului si de aceea s-au iscat atatea controverse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.