Daca vreti sa va distrati si sa si fiti inspirati, atunci va recomandam povestea lui Bogdan Naumovici pentru StartEvo.

Bogdan Naomovici povesteste ca, desi a fost olimpic la engleza, ales sa urmeze Facultatea TCM (Tehnologia Constructiilor de Masini) pentru ca pe vremea lui Ceausescu „daca faceai filologie nu vedeai Bucurestiul decat in poze”.

„Am facut liceul de Fizica Atomica la Magurele. Am facut facultatea de TCM (sa fiu inginer). Din anul 3, a venit revolutia. Am facut 3 ani de anul 3. Am facut anul 4 de 3 ori. Am facut anul 5 de 3 ori. Si pana la urma m-au exmatriculat. Asa ca am liceul la baza. Sfatul meu nu este sa ramaneti repetent 12 ani de zile”, spune Bogdan, carea precizat ca in acel timp nu a stat degeaba.

„Am fost intre primii care au scris si au vandut Catavencu. Am facut o firma de distributie de ziare. In mai 90 eram plin de bani. Pana cand au venit minerii. Cum aveam biroul in Teatrul National, am ramas fara birou, fara bani, fara contracte. Am fost presedinte la PNL AT vreo 5-6 ani ... Credeam ca asta o sa fie viata mea”, a mai povestit Bogdan Naumovici pentru StartEvo.

Urmariti mai jos interviul integral cu Bogdan Naumovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.