Un jurnalist croat a dat-o in judecata pe Angelina Jolie, sustinand ca ideea care sta la baza fimului "In the Land of Blood and Honey a fost furata dintr-un articol de-al sau.

James J. Braddock sustine ca exista o multime de similitudini intre articolul sau, scris si publicat in 2007, si filmul "In the Land of Blood and Honey", care marcheaza debutul regizoral al Angelinei Jolie, scrie DailyMail.

Filmul, care va avea premiera in cinematografele din SUA pe 23 decembrie, a starnit o multime de contorvesre inca din primele zile de filmare.

Dupa ce s-a luptata cu autoritatile bosniace pentru a primi autorizatia de filmare pentru „In the Land of Blood and Honey”, Angelina Jolie s-a lovit de criticile dure din partea asociatiei „Femei victime ale razboiului din Sarajevo”.

"Ignoranta pe care a dovedit-o Angelina Jolie fata de victime ne spune suficient de multe lucruri despre scenariul filmului si ne da dreptul sa ne indoim de aspectul veridic al povestii prezentate in aceasta pelicula", au afirmat membrele asociatiei bosniace intr-o scrisoare adresata expertilor ONU, la sfarsitul lui 2010.

La presiunile asociatiilor victimelor razboiului asupra autoritatilor locale, doar cateva secvente panoramice au fost turnate in Bosnia, in absenta actritei.

  • Potrivit sinopsisului oficial, filmul are ca tema centrala o poveste de dragoste din timpul razboiului din Bosnia (1992 - 1995), intre un gardian sarb dintr-un lagar de prizonieri, care face eforturi foarte mari pentru a o proteja pe fosta lui iubita, o femeie musulmana, incarcerata in acel loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.