Joe Jackson, tatal cantaretului Michael Jackson a recunoscut intr-o emisiune televizata ca obisnuia sa isi pedepseasca copiii pentru cele mai mici greseli, mai ales pe baietii care formau trupa Jackson 5. El spune ca l-a palmuit pe Michael, chiar daca era major, pentru ca si-a dat seama ca este cel mai talentat si voia sa-l disciplineze. Michael Jackson a afirmat de multe ori ca a fost un copil abuzat psihic si fizic si ca tatal sau era un tiran in familie. Unul dintre prietenii familiei a povestit ca starul era batut de tatal sau pana cand lesina.

CIUCA BATAILOR

Cand nu era in turnee cu Jackson 5, Michael Jackson lua bataie de la mama lui. Joe a spus ca sotia lui, Katherine, era cea care il batea mai des pe Michael, pentru ca ea avea mai mult timp. "Eu aveam doua slujbe si lucram toata ziua ca sa intretin o familie cu noua copii. Katherine statea acasa si se ocupa de educatia lor", a povestit Joe Jackson.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.