Medicul Conrad Murray, gasit vinovat de uciderea involuntara a cantaretului Michael Jackson - verdictul fiind pronuntat pe 7 noiembrie -, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, marti, la Los Angeles, potrivit transmisiunii CNN.

Conrad Murray a primit pedeapsa maxima, de patru ani de inchisoare, pentru omucidere involuntara. Sentinta a fost pronuntata de judecatorul Michael Pastor, marti, la Los Angeles.

Murray urmeaza sa isi ispaseasca sentinta intr-o inchisoare din Los Angeles, potrivit TMZ.


Totodata, judecatorul a hotarat ca Murray trebuie sa plateasca "daunele adecvate" familiei lui Michael Jackson si administratorilor averii starului, dar si-a exprimat indoiala ca acestea s-ar ridica la 100 de milioane de euro, cat au cerut avocatii acuzarii, transmite MEDIAFAX.

Murray va plati o amenda de 800 de dolari si taxe de 70 de dolari.

Totusi, Conrad Murray ar putea petrece mai putin timp in spatele gratiilor. Expertii in legislatia americana sustin ca medicul Conrad Murray ar putea sa beneficieze de o noua lege din statul California, ale carui inchisori sunt supraaglomerate.

Statul California a adoptat, luna trecuta, o lege care permite trimiterea prizonierilor cu un grad scazut de periculozitate spre inchisorile regionale, iar oficialii care administreaza inchisorile din Los Angeles County au inceput deja sa elibereze acesti detinuti, mai devreme, din cauza lipsei de spatiu.

Conrad Murray risca sa fie ucis


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.