Tanarul cantaret poate rasufla usurat. Pe langa faptul ca a facut testul ADN, a aparut in peisaj si adevaratul tata al copilului pe care il are Mariah Yeater.

Robbie Powell, fostul prieten al tinerei, sustine ca el este tatal copilului, scrie entertainmentwise.com.

Robbie a declarat ca l-au obosit incercarile repetate ale fostei sale iubite de a atrage atentia presei asupra ei si deja a contactat cateva publicatii pentru a acorda un interviu, care sa puna capat acestei povesti.

In plus, sursa citata a intrat in posesia unui mesaj trimis de Mariah unui prieten in care aceasta ii spune sa stearga toate mesjele in care au vorbit despre Robbie ca este adevaratul tata al copilului ei si ca in momentul in care va primi bani de la Bieber il va rasplati.


Yeater, in varsta de 20 de ani, sustine ca a facut sex in culise cu Bieber pe 25 octombrie 2010, dupa un concert sustinut de artist in Los Angeles, si ca in urma acestei aventuri a ramas insarcinata.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.