Sunt frumoase, sunt celebre, traiesc la Hollywood si sunt ....originare din Romania. Descopera vedetele ce au radacini mioritice.
  • Natalie Portman, pe numele ei adevarat Natalie Hershlag, este binecunoscuta actrita castigatoare a unui premiu Oscar in 2011 pentru rolul din pelicula "Black Swan". Strabunica din partea tatalui lui Natalie a fost o spioana romana. Originile sale ce-si au radacinile in Romania au fost dezvaluite de actrita in revista Rolling Stone.

  • Amanda Bynes este indragita actrita cunoscuta pentru rolurile din comediile pentru adolescenti „Sydney White”, „She’s The Man”, „What a Girl Wants”. Vita de origine romana provine de la strabunicii din partea mamei care sunt evrei romani, si care au emigrat in Toronto, Canada.
  • Va vine sa credeti sau nu, Mila Kunis, actrita cunoscuta pentru rolurile din "Friends with Benefits” si "Black Swan", s-a nascut la Cernauti, unde a trait pana la 7 ani, dupa care parintii ei au emigrat in America.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.