"Cronica Carcotasilor" a dat startul unei noi campanii in sprijinul olimpicilor de la Colegiului National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

Ei vor dona obiecte personale, care vor fi licitate pe site-ul www.okazii.ro. Cu banii obtinuti vor achizitiona carti din bibliotecile internationale, care sa-i ajute pe acestia la imbunatatirea conditiilor de studiu si reducerea diferentei intre pregatirea lor si a elevilor din strainatate.

Incepand de azi (miercuri, 23 noiembrie), in fiecare saptamana Carcotasii vor scoate la licitatie obiecte dragi lor, care-i reprezinta. Licitatia este deschisa de Mihai Gainusa si Codrut Keghes alias Dezbracatu’.

Mihai Gainusa

Pentru aceasta campanie, Gainusa a donat o caricatura realizata la Paris, in anul de 1997, si care-l intruchipeaza.

“Increderea si suportul tuturor ii vor ajuta sa performeze in continuare si sa tina pasul cu olimpicii straini. Pentru asta au nevoie de sprijinul nostru”, spune Mihai Gainusa.

Colegul Dezbracatu’ nu se lasa nici el mai prejos si a iesit la “atac” cu celebrul lui costum dungat.

dezbracatu

“Sunt deschis oricarei campanii care aduce un lucru bun in viata unuia sau mai multor copii. Costumul are o valoare sentimentala foarte mare pentru mine. Botezatu mi l-a dat sub forma de imprumut, dar mi-a placut atat de mult, incat am scurtat pantalonii in asa fel sa nu-i mai poata purta si mi-a zis ca pot sa pastrez costumul“, marturiseste Dezbracatu’.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.