Desi are o cariera de invidiat, vedeta spune ca nu simte ca a facut destule in viata si ca mai are un drum lung de parcurs pentru a ajunge acolo unde si-a propus sa ajunga.

Intr-un nou interviu marca startevo.com, Andreea Marin a marturisit ca simte ca este pe la jumatatea drumului fata de ceea ce isi doreste sa obtina de la viata.

Nu am reusit inca in viata. Nu am reusit sa ajung acolo unde vreau sa ajung. Am 36 ani, in decembrie fac 37. Consider ca sunt pe la jumatatea drumului fata de ce imi doresc sa obtin de la viata. Am inca aripi”, a declarat vedeta, care spune ca pentru ea nu exista „nu se poate”.

„Sunt cunoscuta printre cei cu care am lucrat de-a lungul timpului, ii stresam cu vorba asta. Nu exista nu se poate. Nu ai visat destul de mult. Vino cu 3 propuneri de rezolvare a problemei si dupa ce le-ai explorat pe toate 3 si le-ai dus pana la capat si raspunsul este ca tot nu se poate, atunci inseamna ca esti printre putinele exceptii din lumea asta in care intradevar nu se poate”, a mai spus Andreea Marin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.