Anica Gyorfi, mama cantaretei Daniela Gyorfi, traieste de 25 de ani o adevarata drama. Paralizata in urma unui accident, ea a trebuit sa suporte un proces nedrept de pe urma caruia a fost obligata sa plateasca 300 de milioane de lei. Daniela i-a fost mai degraba mama decat fiica.

Cum era Daniela in copilarie?

Un copil bun, cuminte. Ii placeau foarte mult sportul si muzica. In 1980, cand ea avea 11 ani, am avut nenorocirea asta care i-a adus greutati. Am cazut de pe scara in casa, mi-am fracturat coloana, dupa care nu am mai simtit picioarele. Am facut doua operatii de pe urma carora m-am umplut de rani. Si degeaba. Astfel, am ajuns sa am pana acum 24 de operatii. Pe atunci eram deja despartita de tatal Danielei. Desi era la scoala, Daniela m-a ingrijit. A fost greu. Am primit pensie foarte mica cu care ne-am descurcat cum am putut. Imi vine sa plang cand ma gandesc cat s-a chinut Dana cu mine.

MARTURII FALSE

Am inteles ca necazurile nu s-au oprit aici...

Am avut un mare necaz in 2000 de pe urma caruia am platit 300 de milioane degeaba. Mi s-a furat geanta cu bani din spitalul in care eram internata. In geanta erau niste plicuri sigilate ale unei prietene de-a lui Gelu, fostul sot al lui Dana. Ulterior, am aflat ca femeia aceea avusese o relatie extraconjugala cu Gelu.

Ea a spus ca avea vreo 7.200 de dolari in acele plicuri. Femeia m-a dat in judecata si a castigat prin aranjamente, cu martori care au depus marturie falsa. Menajera mea a mintit in proces dupa ce a primit 30 de milioane de lei de la acuzatoare. Ulterior, menajera mi-a cerut iertare spunandu-mi ca murea de foame si nu a avut incotro decat sa minta. Procesul a durat cinci ani. A trebuit sa fac imprumut la banca si sa ii dau banii. Acum platesc rate mari pentru asta.

SOTUL PROFITOR

Cum va intelegeati cu Gelu, fostul sot al Danielei?

Eu nu m-am bagat in relatia lor. Au fost casatoriti intre 1998 si 2000. Au vorbit cinci ani inainte. I-am spus sa fie atenta, pentru ca el nu aducea nici un ban in casa. Statea in Germania cate trei luni. I-am facut aici un butic, dar nu s-a tinut de treaba. Nu-l interesa intretinerea, nimic. Facea doar cumparaturile. Daniela i-a platit si facultatea, macar sa faca ceva. Cand au divortat, a plecat cu scandal. M-a inchis in casa si a luat totul, aparatura, totul.

URMARITA DE PAPARAZZI

Cum ati reactionat cand ati vazut fotografiile-paparazii in care apare Daniela?

Eu nu ma bag in intimitatea nimanui. Acum mi-e si mie jena ca, la varsta ei, sa ii zic ce si cum sa faca. Timp de o saptamana dupa ce au aparut pozele, am fost urmarite de fotografi pe la geamuri. Noi stam la parter. Mi-era si frica sa imi fac necesitatile. Reporterii au intrebat vecinii amanunte despre viata Danielei. Nu au aflat nimic rau si au fost nevoiti sa scrie numai de bine, adica adevarul. Imi amintesc ca odata s-a scris ca Gelu ar fi prins-o cu sase barbati in casa. Cica atunci cand a sosit el, toti au sarit pe geam. Cum oare, cand noi avem grilaje la geam?! Ma doare, pentru ca, atunci cand va avea un copil, lumea rea o sa ii arate ziarele si o sa ii spuna: "Uite ce facea mama ta!".

NU STIA DE SILICOANE

Credeti ca Daniela a gresit prin imaginea pe care a adoptat-o in cariera?

Nu, pentru ca, dupa ea, toate au copiat stilul ei. Dana a fost prima si cu operatia la sani. Eu nu am stiut initial ca vrea sa faca lucrul acesta. Am vazut-o dupa operatie cand a venit acasa. Mi s-a facut rau. Acum, la a doua operatie, mi-e frica sa nu devina periculoasa. Dar ea ma linisteste spunandu-mi: "Lasa ca doar o viata am!".

PACALITA DE LIVIU GUTA

Cum vedeti colaborarea cu manelistii?

Foarte buna. Eu i-am zis de acum zece ani: "Mama, baga-te! Cu muzica asta pop nu faci nimic!". Dar a pierdut. A fost pacalita de un om de la o casa de discuri care nu i-a dat nici un ban de pe urma vanzarilor albumelor si ale melodiei "De ce ma minti". Si cu Liviu Mititelu a fost urat, pentru ca el pleca singur la concerte, iar ea nu stia si nu primea nici un ban. Intretinerea mea, plus alte chetuieli ma duc la 25 de milioane pe luna. Eram moarta fara Daniela. Eu am 5 milioane pensie. Dana mi-a fost mama pentru mine.

Ce faceti toata ziua in casa?

Citesc presa, ma ocup de facturile de la coaforul Danielei. Imi place sa am activitate. Cu toate ca sunt jumatate de om, capul inca imi merge bine.

Ce va doriti cel mai mult acum?

Ca Dana sa se casatoreasca si sa creasca un copil. Mi-e frica ca va ramane singura. Ii este frica si nu mai vrea sa se marite. Nu stiu de ce. Dar nici nu iese din casa sa intalneasca oameni. Ii place sa stea in casa prea mult timp.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.