Tatal lui Consuelo, Leonardo Matos Berrido, este in al noualea cer de fericire de cand aceasta l-a anuntat ca este insarcinata. Socrul lui Adrian Mutu a declarat in exclusivitate pentru "Libertatea" ca va face tot posibilul sa fie alaturi de superba lui fiica atunci cand aceasta i-l va darui pe cel de-al 13-lea nepot (sau nepoata). in Republica Dominicana, telefonul a sunat tarziu in noapte. Consuelo isi anunta parintii ca ea si sotul ei, Adrian Mutu, vor deveni parinti in primavara anului viitor, fiind insarcinata in trei luni.

"De cand ne-a dat vestea cea mare, va dati seama ca suntem toti foarte fericiti", ne-a declarat Leo Matos Berrido. "Pentru mine, va fi nepotul sau nepoata cu numarul 13. Ceilalti noua nepoti si trei nepoate sunt niste copii minunati. Mie mi-e indiferent daca fiica mea va avea un baietel sau o fetita. De fapt, ceea ce-mi doresc este ca si mama, si copilul sa fie sanatosi". Nici in ceea ce priveste numele bebelusului socrul mic nu are vreo preferinta.

Desi, se amuza el, "am adunat deja o adevarata colectie avand in vedere cati copii sunt in familia noastra. insa, doar Adrian si Consuelo decid cum se va numi sau unde se va naste micutul sau micuta lor". Un lucru este insa sigur: Berrido, oricat de ocupat va fi in momentul in care va naste Consuelo, va face tot posibilul sa fie alaturi de ea.

"Asa s-a intamplat de fiecare data cand a venit pe lume un nepot al meu. in acest mod ma asigur ca va sti din primul moment ca sunt bunicul lui", spune Berrido, care e presedintele Bursei de Valori si general-manager la "Banco Nacional de la Vivienda y la Construccion" din Republica Dominicana, dar si presedinte al Ligii de Baseball din tara lui.

Consuelo a ramas insarcinata la o luna dupa casatoria civila, care a avut loc in iulie, in Republica Dominicana. Dupa ce doctorii le-au confirmat "banuiala", si ea, si Adrian Mutu s-au declarat foarte bucurosi. inca de pe vremea cand erau logoditi, amandoi au spus in repetate randuri ca-si doresc sa aiba impreuna multi copii, si fete, si baieti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.