Jay-Z a fost desemnat barbatul anului 2011, in urma voturilor exprimate de editorii revistei GQ.

Celebrul rapper, considerat un "mogul" al muzicii hip-hop, va apare pe coperta numarului din luna decembrie al acestei publicatii.

Jay-Z, pe numele sau real Shawn Carter, se pregateste ca anul viitor sa devina tatic. Intrebat despre momentul in care Beyonce a anuntat ca este insarcinata, cantaretul a dezvaluit ca sotia lui a venit cu idea de a da veste cea mare la gala MTV Video Music Awards, scrie nydailynews.com.

In interviul acordat publicatiei citate, cantaretul mai vorbeste si despre cum este sa cresti fara tata si despre colaborarea cu Kanye West. Jay-Z spune ca rapperul este foarte atent la detalii si acest lucru il scoate din minti uneori.

Printre celelalte vedete onorate de revista GQ se numara actorul Michael Fassbender, care s-a impus la categoria "debut", actrita Mila Kunis, care a triumfat la sectiunea "knockout" iar Justin Timberlake a impartit primul loc in sectiunea "Showmen" cu actorul de comedie Jimmy Fallon, scrie femalefirst.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.