Bucurestenii care au trecut sambata pe la fantana de la Universitate si pe bulevardul Magheru au fost surprinsi sa vada un mars neobisnuit.

50 de tinere, studente la sociologie in cadrul Universitatii Bucuresti, au defilat de la Universitate spre Piata Romana, purtand o panza alba de la gat pana la pamant, pe care erau pictate cu negru niste gratii, si cate un mic voal de mireasa pe cap.

Marsul a facut parte din actiune de promovare a filmului "Daca bobul nu moare" de Sinisa Dragin, relateaza MEDIAFAX.

"Marsul coliviilor" s-a oprit in fata cinematografului Studio, unde miresele au explicat mesajul social al filmului, legat de traficul de fiinte umane.

  • "Daca bobul nu moare", un film cu o puternica tematica sociala, spune povestea a doi tati - un roman care isi cauta fiica fortata sa se prostitueze in Kosovo si un sarb care cauta cadavrul baiatului sau omorat intr-un accident in Romania -, care se intalnesc pe Dunare.

Promovarea inedita a filmului, sambata, prin intermediul marsului celor 50 de mirese in colivii, a facut referire la fata din "Daca bobul nu moare", care, dupa ce este fortata sa se prostitueze, se sinucide imbracata in rochia de mireasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.