Fanii celebrului top model nu se mai multumesc doar cu pozele din reclame sau reviste.
O fotografie nud a lui Kate Moss, realizata la inceputul carierei acesteia, a fost vanduta la o licitatie pentru peste 16.000 de lire sterline, scrie DailyMail.

Fotografia, realizata in 1993 de Albert Watson, in Maroc, pentru editia germana a revistei Vogue, o arata pe Kate Moss, pe atunci adolescenta, stand asezata pe un acoperis, goala, cu un picior acoperindu-i partile intime.


Sursa foto: DailyMail

Fotografia, care a fost cumparata de o persoana particulara din Marea Britanie care a dorit sa ramana anonima, face parte dintr-o editie limiatata de zece fotografii cu Kate Moss.

Mai exista si o alta colectie cu patru copii ale aceleiasi fotografii, insa de marimi mai mari, dintre care o fotografie a fost deja vaduta in urma cu patru ani pentru 54.000 de lire sterline

Senina, timida si cu o fata debordand de puritate, Kate Moss este de nerecunoscut in fotografiile de la 17 ani. 20 de ani mai tarziu, puritatea a disparut, au aparut ridurile, cearcanele si celulita, totul din cauza stilului de viata defectuos.

Vezi aici o calatorie prin viata modelului Kate Moss: Unde au dus-o alcoolul, drogurile si petrecerile?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.