Celebra cantareata s-a casatorit cu Jay-Z acum mai bine de trei ani, insa ceremonia a fost tinuta departe de ochii curiosilor.

Beyonce a lansat un montaj video pentru piesa "I Was Here", in care sunt prezentate cateva imagini din cele mai important clipe din viata ei. In acest clip, fanii cantaretei o pot vedea pe Beyonce in timp ce incearca rochia de mireasa, creata de mama sa Tina, scrie DailyMail.

Beyonce si Jay-Z s-au casatorit in aprilie 2008, intr-o ceremonie privata la care au participat peste 200 de invitati, printre care fetele de la Destiny’s Child, Pharrell Williams, Kanye West, solistul Coldplay Chris Martin, actrita Gwyneth Paltrow, Janet Jeckson si Jermain Dupri, Usher, Wyclef Jean, Jennifer Hudson si Jamie Foxx.

In montajul video, care va fi inclus pe noul DVD al cantaretei “Live at Roseland Elements”, Beyonce a inclus si imagini de cand era mica sau in care a castigat diverse premii. De asemenea putem vedea momente emotionanate cu Michael Jackson sau cu Nelson Mandela.


Sursa foto: beyonceonline.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.