Nu se cunosc multe lucruri despre ce se intampla cu creierul femeilor in timpul orgasmului insa acum putem vedea cum arata.

Cu ajutorul RMN-ului, oamenii de stiinta au obtinut primele imagini cu creierul unei femei in timpul unui orgasm. Prof. dr. Nan Wise, in varsta de 54 de ani, s-a oferit sa fie subiectul acestui experiment si si-a scanat creierul in timp ce se masturba, scrie DailyMail.

In urma acestui exeperiment s-a descoperit ca in timpul orgasmului se activeaza 80 de parti diferite ale creierului (culoarea rosie prezinta nivelul cel mai scazut de activitate, iar gabenul si albul – nivelul cel mai ridicat).

Profesorul Barry Komisaruk, psiholog la Universitatea Rutgers, a calificat procesele care se declanseaza in timpul orgasmului drept o "simfonie a creierului" si spera ca aceasta cercetare sa ajute femeile care nu reusesc sa ajunga la orgasm.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.