Nu va ganditi ca este vorba despre noua colectie, ci despre atitudinea Donatellei Versace.

Avand in vedere ca H&M se adreseaza unui public larg, acestia au vrut un catalog cu noua colectie semnata de Donatella Versace in care sa nu apara doar modele de marimea 0, insa, potrivit unor zvonuri, designerul a refuzat.

Potrivit DailyMail, H&M se gandea ca sedinta foto sa fie realizata de "femei obisnuite”, pentru a le face sa se simta bine in pielea lor si increzatoare.

"Am fost foarte dezamagiti, pentru ca am vrut sa prezentam colectia cu femei obisnuite...pentru a le face sa se simta bine in haine create de un designer celebru", ar fi declarat unul dintre reprezentantii lantului de magazine pentru New York Daily News.


Dupa aceste declaratii, biroul de presa H&M a trimis un comunicat, potrivit caruia totul a fost o neintelegere si ca de-a lungul anilor, atat H&M cat si Versace, au facut castinguri cu femei de toate varstele si marimile.

Desi Lagerfeld spunea ca lumea modei inseamna "vis si iluzie"si nimeni nu vrea sa vada pe podium modele grasute si cu forme, in 2004 a colaborat si el cu H&M, iar anul trecut a decis sa isi diversifice colectiile si sa lanseze o linie pentru publicul larg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.