Desi sunt prietene de foarte multi ani, Gaga si celebra coregrafa Laurieann Gibson au pus capat colaborarii.

Potrivit DailyMail artista a decis sa-si concedieze coregrafa, care este si directorul ei de creatie, dupa o cearta cu aceasta.

Cele doua si-au pecetluit prietenia cu un sarut la gala Premiilor MTV VMA din 2010 iar acum au ajuns sa se ameninte.

Potrivit unei surse, Gaga s-a enervat foarte tare dupa ce Gibson a declarat ca ea i-a creat imaginea si a decis sa renunte la serviciile ei. In plus, Gibson nu s-a sfiit sa declare ca sursa ei de inspiratie a fost Madonna si stim cu totii ca de ani buni Gaga este deranjata de comparatia cu regina muzicii pop.

"Multe lucruri au fost spuse, iar ambele s-au aprins foarte tare. Laurieann a incheiat inchizandu-i telefonul (n.r. lui Lady Gaga) si transmitandu-i ca o va da in judecata", a declarat sursa.

Relatia de preietenie dintre cele doua a inceput sa se clatine dupa ce Gibson ar fi criticat blasfemiile din clipul "Judas”.

Laurieann Gibson, care a fost sursa de inspiratie pentru celebrul film "Honey”, a mai lucrat si cu Diddy si Kery Hilson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.