Este una dintre cele mai cunoscute vedete din Marea Briatnie, avand o avere estimata la 30 milioane de lire sterline, insa conturile ei se golesc pe zi ce trece din cauza fostilor sai iubiti.

Potrivit DailyMail, Katie Price, cunoscuta si sub numele de Jordan, a fost instiintata de consilierii sai financiari ca anul acesta trebuie sa le plateasca barbatilor din viata ei in jur de 2 milioane de dolari, dintre care un milion se duce in contul fostului sau sot Alex Reid, cu care a fost casatorita timp de 11 luni.

De asemenea, Jordan trebuie sa-i plateasca si lui Peter Andre o pensie alimentara de 15.000 de lire pe luna pentru cei doi copii ai lor.

Costurile legale pentru divortul de Reid si procesul de custodie cu Andre au usurat-o pe vedeta de 500.000 de lire.

"Jordan a luat foc dupa intalnirea cu consilierii sai. A fost foarte umilitor pentru ea cand a vazut cat de fraiera a fost” a declarat o sursa apropiata vedetei.

La randul ei, Katie Price a declarat ca ii pare rau ca s-a lasat pacalita de iubitii ei. "I-am iubit pe fiecare, insa ei doar m-au folosit”, a spus vedeta.

Se pare ca Jordan nu are incredere in sine si de aceea se foloseste de bani pentru a le cumpara dragostea. De exemplu, pe vremea cand era casatorita cu Alex Reid, Jordan a cheltuit mii de lire pentru a-i construi acestuia o sala de sport in casa ei si a repetat greseala si cu urmatorul ei iubit, fotomodelul Leonardo Penna.

Prietenii vedetei au marturisit ca fosta sotie a lui Peter Andre i-a cumparat lui Penna un Porsche in valoare de 100.000 de lire si si-a dotat casa cu tot felul de televizioare 3D si sisteme audio de ultima moda, doar pentru ca acesta este un fan al gadgeturilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.