Celebrul actor a anuntat ca nu va mai prezenta gala premiilor Oscar de anul viitor, dupa ce producatorul galei, regizorul Brett Ratner, a fost nevoit sa demisioneze.

Regizorul si producatorul Brett Ratner a fost nevoit sa retraga din productia celei de-a 84-a gala a premiilor Oscar, dupa ce a fost acuzat de pronuntarea unor comentarii homofobe.

Presedintele Academiei Artelor si Stiintelor Filmului, Tom Sherak, a declarat ca intelege cum se simte Eddie Murphy dupa ce prietenul sau a fost nevoit sa se retraga din acest proiect, relataza CNN.

La randul sau, actorul, in varsta de 50 de ani, a declarat ca intelege motivele care au dus la indepartarea lui Brett Ratner.

"Inainte de toate, tin sa va spun ca inteleg si sprijin pe deplin ambele parti, in decizia de a schimba producatorii galei … Asteptam cu nerabdare sa fac parte dintr-un spectacol pe care echipa de productie si scenaristii au inceput de curand sa il conceapa, dar sunt sigur ca noua echipa va face si ea o treaba buna
", a declarat Eddie Murphy.

  • Saptamana trecuta, Ratner, care a lucrat impreuna cu Murphy la ultimul sau proiect cinematografic- “Tower Heist”, a declarat ca nu este un adept al repetitiilor cu actori: "Repetitiile sunt pentru homosexuali".

Aceasta remarca l-a costat scump pe regizor si a dus la excluderea sa din echipa de productie a galei Oscar de anul viitor, care va avea loc pe 26 februarie, la Los Angeles.

  • Miercuri dupa-amiaza, Academia de film americana a anuntat ca Brett Ratner va fi inlocuit de regizorul Brian Grazer, anunta deadline.com.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.