Cine ar fi crezut ca un barbat ca George Clooney are ganduri sinicigase, dar iata ca actorul s-a gandit sa-si puna capat zilelor in urma cu sase ani.

Acesta a povestit ca in timpul filmarilor pentru "Syriana" a suferit un accident la coloana, care i-a provocat probleme la nervul spinal, scrie DailyMail.

Starea sa era destul de grava, avand in vedere ca lichidul spinal ajunsese sa i se scurga pe nas, iar durerile devenisera insuportabile. Actorul a dezvaluit ca in acele momente s-a gandit foarte mult cum sa-si puna capat zilelor pentru ca simtea ca nu mai poate trai asa.

"Zaceam intr-un pat de spital cu o perfuzie in mana, incapabil sa ma misc si avand niste dureri de cap ingrozitoare. Simteam ca nu mai pot trai asa si incepusem sa ma gandesc ca trebuie sa fac ceva drastic in aceasta privinta", a declarat actorul intr-un interviu pentru Rolling Stone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.