Cantareata si actrita Jennifer Lopez a fost desemnata femeia anului de revista Glamour, in cadrul galei "Woman of the Year 2011".

Imbracata intr-o rochie Versace, vedeta a primit premiul chiar de la Donatella Versace. Vizibil emotionata, Jennifer Lopez si-a manifestat recunostinta fata de fiica si bunica sa.

"Cu toate ne-am simtit putin coplesite in aceasta seara ... Ii multumesc bunicii mele, care m-a invatat sa gatesc si sa fiu modesta. Tot ea m-a sfatuit sa am grija de imaginea mea cand ies pe strada pentru ca oamenilor le place asta si o sa te respecte mai mult”, a declarat J-Lo, potrivit au.lifestyle.yahoo.com.

De asemenea, vedeta i-a mai multumit si fiicei sale, Emme, pentru ca a inspirat-o sa fie un om mai bun.

Printre celelalte castigatoare ale galei s-a aflat si jurnalista Gloria Steinem, Lea Michele, starul din serialul Glee, si Esraa Abdel Fatah, cofondatoare a Miscarii 6 aprilie, care a mobilizat o mare parte din tinerii egipteni impotriva regimului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.