Corina Vladescu este un designer de referinta pe piata de moda autothona. Brandul pe care l-a creat se adreseaza exclusiv celor care iubesc sa fie in pas cu ultimele tendinte si isi doresc sa fie o pata de culoare in moda strazii.

Corina Vladescu a lansat curand cel mai nou proiect: Noir, a doua linie a brandului pe care-l reprezinta, si a declarat pentru kudika.ro ca "este rezultatul dorintei sale de a construi un brand de designer cinstit ca productie, calitate si pret".

"Noir este un brand de designer la preturi accesibile, vorbim de o medie a pretului de 300 de lei.
Pastreaza toate coordonatele unei linii de podium, colectia de toamna iarna 2011/12 ce se gaseste acum a fost deja prezentata in Martie anul acesta la Athens Fashion Week. Noir se gaseste pe masuri si poate fi achizitionat imediat, iar in productia lui se folosesc materiale si accesorii de cea mai buna calitate din Franta, Germania, Grecia si Belgia", a declarat aceasta.

Intrebata cum vede moda pe strazile din Romania, Corina spune ca "romanilor le este frica sa nu fie judecati sau privit insistent sau poate chiar agresati daca se exprima vestimentar diferit".

"Lumea este critica pe nedrept si toate aceste inversunari ne cenzureaza. Trebuie sa indraznim mai mult, sa fim liberi si toleranti. Sa apreciem diversitatea si neobisnuitul deoarece acestea aduc unicitate. Stilul vestimentar ne completeaza personalitatea si doar exprimandu-ne liberi scapam de frustrari si stigmate devenind puternici", a adaugat Corina Vladescu.

  • Citeste integral interviul cu Corina Vladescu pe kudika.ro.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.