Shakira a fost onorata cu o stea pe bulevardul celebritatilor din Hollywood, ca semn de apreciere pentru cariera sa.

Astfel, cantareata, in varsta de 34 de ani, a devenit primul artist columbian care a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Shakira a povestit ca mama ei i-a spus inca din copilarie ca intr-o zi va ajunge o mare celebritate si iata ca a avut mare dreptate.

"Cand aveam sapte ani, am venit la Los Angeles pentru prima data si m-am plimbat cu mama mea pe Walk of Fame. Imi amintesc si acum vorbele mamei mele: Shaki, intr-o buna zi, si numele tau va fi scris aici", a declarat Shakira, care a primit steaua cu numarul 2.354 in fata a peste 1000 de persoane, printre care s-au aflat si parintii artistei, scrie DailyMail.

Cantareata a dedicat aceasta distinctie fanilor ei, in semn de recunostinta pentru sustinerea acordata, si comunitatii latine din Statele Unite ale Americii, „care munceste si viseaza in fiecare zi pentru a face ca aceasta tara sa devina mai buna”.


  • Shakira a devenit cunoscuta in America Latina si in Spania in 1995 datorita albumului "Pies Descalzos" iar trei ani mai tarziu a lansat albumul "Donde Estan los Ladrones?", care s-a vandut in peste sapte milioane de copii in intreaga lume.

De-a lungul carierei sale, Shakira a vandut peste 50 de milioane de albume,fiind declarata cel mai bine vandut artist columbian al tuturor timpurilor si una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica latino.De asemenea, artista a fost rasplatita cu doua premii Grammy si cu sapte trofee Latin Grammy pentru realizarile sale muzicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.