Potrivit unui sondaj realizat de magicfm.ro, cantareata canadiana Celine Dion este cea mai buna voce solo feminina din anii 80-90.

"Celine Dion este intr-adevar un fenomen, prototipul starului autentic, care a stiut cum sa profite la maximum de propriul talent. In afara de talent, insa, povestea Celine Dion vinde foarte bine, e o poveste spectaculoasa de viata", spune Liana Stanciu, realizatoare Magic FM.

"Opusului lui Celine Dion este Whitney Houston, care s-a ruinat, s-a pierdut, din cauza alegerilor nefericite facute in anii '90", afirma Liana.

Potrivit realizatoarei Magic FM, Tina Turner "nu este neaparat o voce extraordinara, cat o showwoman extraordinara". "Mariah Carey, ocupanta locului 4, este marea invinsa in sondajul Magic FM", este de parere Liana Stanciu.

  • Celine Dion, Whitney Houston si Tina Turner ocupa primele trei locuri in preferintele ascultatorilor Magic FM, cu 43,63%, 18,23% si 13,35% din voturi.

Urmatoarele locuri sunt ocupate de Mariah Carey (11,42%), Madonna (6,45%), Sade (2,30%), Kylie Minogue (2,03%), Cher (1,84%) si Cindy Lauper (1,75%).

  • Cele mai bune voci feminine din anii '80-'90

1. Celine Dion


2. Whitney Houston

3. Tina Turner

4. Mariah Carey

5. Madonna

6. Sade


7. Kylie Minogue


8. Cher


9. Cindy Lauper


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.