La prima vedere ai crede ca sunt surori, insa in realitate sunt mama si fiica.

Dupa ce a suferit de anorexie mai bine de jumatate din viata, Rebecca Jones, in varsta de 26 de ani, a ajuns sa cantareasca putin peste 30 de kg, adica mai putin decat fiica ei, Maisy, in varsta de 7 ani.

"Cand port haine identice cu ale fiicei mele am un sentiment de mandrie. Este o greseala, stiu, dar ma simt bine. Nu consider ca sunt slaba. Intotdeauna m-am vazut mare"
, spune Rebbeca, care este cu 20 cm mai inalta decat fiica ei, scrie DailyMail.

Problemele acesteia cu alimentatia au inceput la varsta de 11 ani, cand parintii ei au divortat, si s-a refugiat in mancare. La 13 ani avea 95 kg si din cauza faptului ca prietenii o necajeau, a hotarat sa slabeasca brusc.

In mai putin de doi ani, Rebbeca a slabit peste 40 de kg si nu s-a oprit aici. La 19 ani, cand a ramas insarcinata, era atat de slaba incat nu si-a dat seama de acest lucru decat in a 26-a saptamana de sarcina. Din fericire, micuta Maisy s-a nascut sanatoasa si acum cantareste mai mult decat mama sa.

Ultimele analize facute anul acesta au stabilit ca starea de sanatate a Rebeccai este precara si risca sa sufere un atac de cord daca nu incepe sa ia in greutate.

"Ma ingrozeste gandul ca nu o sa apuc sa o vad pe Maisy crescand. As vrea sa pot sa mananc si sa iau pranzul impreuna cu fiica mea , insa nu pot", a declarat Rebecca


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.