Gala de anul acesta nu a dus lipsa de momente memorabile care ne-au starnit rasul.

Pe langa tinutele sale extravagante, Lady Gaga reuseste sa ne socheze si datorita momentelor sale artistice. De data aceasta, cantareata "a cantat pe luna" intr-o fusta foarte scurta, iar la sfarsitul piesei s-a intors cu spatele la public si si-a aratat posteriorul, scrie DailyMail.

Cantareata s-a tinut de sotii si in momentul in care i-a fost inmanat premiul pentru "cea mai buna cantareata”. Uimita de prezenta sexy a supermodelelor Irina Shayk si Bar Refaeli, Lady Gaga a ingenunchiat in fata celor doua frumuseti.


Sursa foto: DailyMail

  • Cu siguranta gala de anul acesta va fi tinuta minte si datorita unui spectator care a urcat pe scena gol pusca, in momentul in care actrita Hayden Panettiere prezenta nominalizarile pentru “Best Song”.

Sursa foto: DailyMail

Chiar daca a fost evident surprinsa de goliciunea absoluta si ne umbrita a barbatului, Hayden si-a pastrat firea si a purtat un dialog cu el sub privirile publicului care era deja isterizat de imaginea aparuta in fata lor, scrie mtv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.