Anul acesta, Miss Venezuela, Ivian Sarcos, si-a adjudecat coroana de cea mai frumoasa femeie din lume.

Frumoasa bruneta in varsta de 21 de ani, care isi dorea la un moment dat sa devina calugarita, a stralucit, duminica seara, in cadrul finalei de la Londra unde peste 100 de concurente s-au infruntat la cea de-a 61-a editie a concursului Miss World.

“Sunt incredibil de fericita pentru ca am castigat. In primul rand si cel mai important imi doresc sa ajut oamenii cu probleme. As vrea sa ajut oamenii ca mine. Eu sunt orfana. (Vreau sa ajut-n.r) cat mai multi oameni”, a declarat Ivian Sarcos dupa ce a primit titlul Miss World 2011, potrivit enational.ro.

Pe urmatoarele doua locuri s-au clasat Miss Puerto Rico, Amanda Victoria Vilanova Perez si Miss Filipine, Gwendoline Gaelle Sandrine Ruais.

Romania a fost reprezentata de Alexandra Stanescu, din Pucioasa, in varsta de 21 de ani. Din pacate, Alexandra a fost eliminata inca din prima etapa, nereusind sa se claseze printre cele mai frumoase 15 participante, scrie adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.