Sala Ronda a Hotelului Intercontinental a gazduit, marti seara, cea de-a doua editie "Creatiile anului 2005". Evenimentul, initiat de Cosmopolitan Models, a cuprins o Gala de premiere si nominalizare a celor mai bune colectii din domeniul modei. Gazdele evenimentului au fost Mihaela Serban si Cove.
Printre castigatori s-au aflat: Doina Levintza, Liza Panait, Catalin Botezatu, Agnes Toma.

Trofeul pentru ''Cea mai buna colectie a unui creator din generatia de aur" i-a revenit Doinei Levintza, care insa nu a putut fi prezenta la ceremonie, fiind plecata la Constanta pentru pregatirea costumelor din spectacolul de teatru "Imblanzirea scorpiei". Cunoscuta creatoare a fost reprezentata la ceremonie de actrita Tora Vasilescu. Levintza a mai obtinut un premiu si pentru "Cea mai buna colectie de film a anului 2005".

Cateva vedete au incercat sa-si etaleze si talentele de manachin. Iulia Fratila si Sonia Trifan (DDTV) au urcat pe scena imbracate in rochii de mireasa, momentul fiind cu atat mai inedit cu cat cele doua se pregatesc sa-si puna, in curand, pirostriile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.