Acest deliciu culinar, recent descoperit de catre industria cosmetica, s-a dovedit a fi extrem de eficient in lupa cu ridurile.

Potrivit fashionandbeauty.ro, caviarul este o veritabila sursa de vitalitate si energie pentru ten, datorita excelentelor proprietati nutritive si hidratante

Tenul ridat, obosit si tern isi va recapata aspectul luminos si proaspat in urma tratamentului cu caviar.

De asemenea, caviarul este un bun antioxidant si stimulant, fapt ce ii justifica prezenta ca ingredient a numeroase produse cosmetice: creme de zi si de noapte, capsule anti-aging, ser si masti. Utilizat in cure de cateva saptamani, caviarul are un efect asemanator liftingului facial.

Caviarul a intrat relativ recent pe piata cosmeticelor de lux, fiind un ingredient deosebit de pretios al carui fan se declara a fi Angelina Jolie.

Si Livia Graur, prezentatoare rubricii Meteo de la Prima TV , a descoperit efectele benefice ale acestui tratament.

"Sunt femeie, asa ca imi place la nebunie sa ma rasfat din cand in cand. Pentru ca folosesc in fiecare zi produse de machiaj, tenul meu are nevoie de ingrijire. De data aceasta, cosmeticianul meu mi-a recomandat un tratament pe baza de caviar si vin. Trebuie sa recunosc ca efectele s-au vazut imediat si ca pielea era mai ferma si mai hidratata. Incerc sa merg cel putin o data pe luna la tratament cosmetic, pentru ca stiu ca este important sa am grija de fata mea" , spune Livia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.