Fiind foarte emotiva, foarte dramatica, o fire supra sensibila, Alexandra Ungureanu este un exemplu de succes cum un om dominat de emotii, cu caracter introvert poate avea succes intr-un domeniu extrovert prin definitie.

Alexandra a inceput sa cant de la varsta de 6 ani si a marturisit, intr-un inetrviu acordat startevo.com, ca la ea a functionat metoda pasilor marunti.

„Am luat calea festivalurilor si a concursurilor. Pentru mine cea mai inalta culme pe care puteam sa o ating era premiu la Mamaia, la Cerbul de aur si sa ajung la Televiziunea Nationala. La 12 ani am intrat la Televiziunea Nationala, la o emisiune pentru copii. Am intrat ca intr-o biserica. Am inceput sa iau premii. Am dezvoltat timiditate si emotivitate, pentru ca nu cantam pe public, ci pentru jurii – devenisem foarte tehnica”, povesteste cantareata.

Aceasta si-a adus aminte si de experienta de la Cerbul de Aur din 2003, cand spune ca a dezamagit multi oameni si de multe ori a luat-o de la zero.

Am dat multe rateuri. Tin minte prezenta mea la Cerbul de Aur in 2003. Am fost prima in concurs. Am dat-o in bara. Aveam responsabilitatea reprezentarii Romaniei in concurs. Atunci am dezamagit anumiti oameni.

In momentul in care pica tot esti foarte dezamagit, nu stii daca poti sa o mai iei de la zero.

Am luat-o de foarte multe ori de la zero. De aceea foarte multi oameni isi asuma descoperirea mea. De la tip top mini top pana mai tarziu”, a mai spus vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.