Serban Huidu nu a adaptat viteza la conditiile de drum, reintereaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) informeaza ca Expertiza tehnica dispusa cu privire la accidentul provocat de Serban Huidu urmeaza a fi efectuata de experti ai laboratorului interjudetean din cadrul Institutului National de Expertiza Criminalistica(INEC).


“In continuarea cercetarilor efectuate in cauza privind accidentul de circulatie petrecut pe raza localitatii Timisul de Sus, judetul Brasov, in care procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus, la data de 18.10.2011, inceperea urmaririi penale fata de Serban Huidu sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa (3 victime) s-a dispus efectuarea unei expertize tehnice privind imprejurarile in care s-a produs accidentul rutier”, se arata in comunicatul PIICJ.


Pana in acest moment al urmaririi penale toate dovezile arata ca, la data de 16.10.2011, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul km. 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, Huidu, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor cauzei si stabilirii raspunderii judiciare, mai precizeaza PIICJ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.