Dupa ce a pierdut-o pe Nicola, compozitorul Mihai Alexandru si-a dat seama ca are nevoie de o alta voce. A cautat pana a gasit-o pe Anastasia Lazariuc. A sunat-o, i-a dat intalnire, s-au vazut, s-au placut. Ce mai ramane de facut?

Si Anastasia Lazariuc, si Mihai Alexandru sunt in situatia de a-si lua viata si cariera de la capat. Anastasia a intrerupt de cativa ani buni relatia profesionala (atat stim, atat scriem!) cu Mihai Constantinescu, Mihai s-a despartit din toate punctele de vedere de Nicola.

Despartiri cu urmari previzibile, de altfel. In cazul compozitorului nu par a fi probleme majore, pentru ca succesul Nicolei i se datoreaza in cea mai mare masura. Va gasi el o voce care sa-i puna in valoare compozitiile. Mai dificil va fi pentru Nicola, daca tinem cont de faptul ca majoritatea cantaretelor care au fost maritate cu compozitori au intrat in umbra dupa divort (vezi cazul lui Carmen Radulescu, al Madalinei Manole, al Oanei Sarbu etc.).

LIBERI

La Anastasia Lazariuc situatia este invers. In fosta URSS, ea avea cota de mare vedeta, cota care a scazut vertiginos prin venirea in Romania si alaturarea de Mihai Constantinescu. Din punct de vedere profesional, atat Mihai, cat si Anastasia sunt, deci, in acest moment, liberi. Asa ca nimic nu l-a mai impiedicat pe fostul sot al Nicolei sa-i faca Anastasiei o prima oferta.

Moldoveanca este, in acest moment, in expectativa. Cunoaste valoarea compozitorului, agreeaza ideea de a colabora cu el, dar considera ca melodia propusa nu i se prea potriveste. Este excesiv de ritmata (ceea ce nu-i displace Anastasiei, care e dispusa sa adopte orice tip de look), dar nu-i pune suficient in valoare vocea. Ceea ce, pentru o profesionista de talia ei, nu e tocmai OK. Oricum ar decurge aceasta colaborare, acest prim contact dovedeste, si de o parte, si de alta, instinct profesional. Iar din perspectiva show-biz-ului, ar fi o lovitura. Mai ales acum, cand lumea muzicala e cu ochii pe ei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.