Ministrul Turismului a realizat un pictorial care o infatiseaza in cinci dintre cele mai puternice personalitati feminine din istorie.

Pentru numarul din noiembrie a revitei TABU, Elena Udrea a intrat in pielea Cleopatrei, Eva Peron, Jackie Kennedy, Madonna si Margaret Thatcher.

In urma acestui pictorial, doamna Udrea a scris pe blogul personal un scurt "tutorial" despre cum sa ramai femeie in politica si a postat si o galerie foto cu "Making of"-ul pictorialului din TABU.

„Mult timp m-am ferit sa vorbesc despre faptul ca sunt femeie in politica. Intr-o anumita masura, chiar aflata in interiorul unei lumi misogine, nu am vrut sa vorbesc despre discriminarile la care sunt supuse femeile politician. Acum insa, cred ca, prin rezultatele obtinute de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si de mine personal in interiorul partidului, am aratat tuturor ca o femeie poate munci 14-16 ore pe zi, in fiecare zi, uneori mai mult si mai bine decat un barbat. Si asta chiar si pe tocuri, mergand si la coafor, si, mai ales, fara sa ma transform intr-un barbat. In acest moment, nu mai am niciun complex sa militez public pentru promovarea femeilor in politica romaneasca. Asa cum in alte parti se poate, chiar foarte aproape de noi, sunt convinsa ca si Romania incepe sa renunte la structura sa patriarhala si sa accepte faptul ca femeile pot fi politicieni mai buni decat barbatii.

Si, prin extensie, femeile pot ocupa orice functie de conducere pe care o detine astazi un barbat. Am un respect deosebit pentru cele care reusesc in lumea barbatilor, in orice ramura ar fi, care-si fac o cariera si lupta mereu pentru a ajunge si mai sus.

Despre asta si despre felul in care poti ramane femeie chiar creandu-ti o cariera am vorbit intr-un interviu pe care l-as cataloga drept foarte viu, acordat revistei TABU”.


Sursa fotografii: elenaudrea.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.