Surse apropiate artistului au declarat ca acesta intentioneaza sa se retraga definitiv din muzica din cauza unor probleme de sanatate.

De data aceasta analizele arata ca nivelul creatilinei a crescut ingrijorator si cantaretul are nevoie de un transplant de rinichi.

Desi sotia artistului a negat atat informatia ca operatia de rinichi ar fi iminenta, cat si cea privind retragerea, surse apropiate lui Cristi Minculescu au declarat pentru evz.ro ca acesta intentioneaza sa se retraga imediat dupa finalizarea concertelor ocazionate de implinirea a 35 de ani de la infiintarea formatiei Iris.

"Rodica Minculescu va fi donatorul rinichiului de care are nevoie solistul trupei Iris. Tot ea i-a mai donat, in trecut, si o parte din ficat, iar organismul lui Cristi l-a acceptat, mai mult ca sigur nu se va pune problema compatibilitatii"
, au spus surse din lumea muzicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.