Lora incepe in forta campania de promovare a celui mai nou videoclip al sau, pentru single-ul Un vis.

Fiind una dintre cele mai active artiste pe partea de online, in special pe pagina sa de facebook, Lora a ales persoana ce urma sa joace rolul principal masculin in clipul sau, chiar din lista sa de prieteni de pe reteaua de socializare.

De curand, Lora a decis sa apeleze tot la mediul online pentru a-si gasi dansatoarele perfecte. In urma cu cateva zile, artista a inceput sa anunte un important casting pe pagina sa oficiala de facebook, in care, fetele sunt rugate sa vina atat cu incaltaminte sport cat si cu tocuri, intr-o locatie din Bucuresti, pentru auditii.

“Acest casting este foarte important pentru ca in urma lui va trebui sa raman, nu numai cu doua dansatoare ci si cu doua prietene. Am nevoie de doua fete frumoase si extreme de talentate. M-am gandit foarte bine si nu le voi pune nicio restrictie, in sensul in care daca isi vor dori, vor putea sa colaboreze si cu alti artisti, insa trebuie sa ramana loiale vis-à-vis de proiectul meu. In ceea ce priveste look-ul, imi doresc ca viitoarele mele dansatoare sa fie foarte sexy, insa deloc vulgare”, ne-a spus Lora.

Dupa ce Lora va gasi cele doua fete, artista va incepe o campanie de promovare puternica, pentru sigle-ul “Un Vis”, atat pe radio cat si in emisiunile tv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.