Andreea Raicu a intrat puternic in mediul online, lansadu-si prima revista, sub nume propriu, pentru femei.

Revista poarta numele de Andreearaicu.ro si se vrea a fi o revista de lifestyle feminin.

Cei peste 50 000 de fani ai paginii personale Andreea Raicu de pe Facebook au fost persoanele care au putut-o citi in exclusivitate, timp de doua saptamani. Apoi a urmat o scurta perioada de proba in care toti cititorii au putut testa si oferi impresiile despre website.

Publicatia de lifestyle www.andreearaicu.ro ofera o perspectiva practica, aplicabila in viata de zi cu zi, asupra lucrurilor de interes pentru o femeie: moda, frumusete, sanatate si contine o bogata agenda culturala unde cititoarele pot descoperi informatii utile despre cele mai noi aparitii de carte, concerte, lansari muzicale, spectacole de teatru, premiere cinematografice. Acestea vor fi redactate de catre Andreea, prin prisma valorilor si experientelor frumoase prin care trece”, transmite un comunicat de presa al vedetei TV.

Investitia initiala a fost de 25 000 de euro, iar planurile Andreei Raicu indica crearea unei comunitati cu 10 0000 de membrii pana la sfarsitul anului. Pana in acest moment, blogul personal al Andreei era citit de peste 18 700 de cititori unici pe luna.

Revista se adreseaza in special femeilor, intre 15 si 45 de ani, active, dinamice, dornice sa dea un plus de valoare stilului lor de viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.